Sivut

maanantai 15. joulukuuta 2014

17. Tyhmä sukupuoli

Kyllä, feministi suuttuu miehiä pilkkaavasta kirjoituksesta. Siinä tosin ei ole edes mitään erikoista... 

Uuden britti"tutkimuksen" mukaan tyhmempi sukupuoli onkin mies. HS 12.12: Miehet ovat idiootteja ja tekevät tyhmiä asioita

Tämä tutkimus toteaa, että 88,7% Darwinin palkinnon saajista on miehiä. Darwinin palkinto on ironinen kunniamaininta yksilölle, joka on joko tappanut tai steriloinut itsensä mahdollisimman idioottimaisella tavalla. Ja näitähän riittää. 

En kuitenkaan suostu uskomaan, että y-kromosomilla olisi näin radikaali vaikutus henkilön harkintakykyyn. Vika on jälleen yhteiskunnassa. 

Jo pienten lasten maailmassa pojat kiipeilevät puissa, skeittaavat ja ampuvat kuula-aseilla tyttöjen hoivatessa vauvanukkeja ja leikkiessä kotia. Meidät opetetaan siihen, että siinä missä tytölle on erikoista tehdä jotain vaarallista, pojalle se on normaalia, odotettavaa. Miten tämä ei muka vaikuttaisi aikuisiinkin? Totta kai miehet tekevät enemmän idioottimaisia tempauksia. Sehän kuuluu heidän sukupuolirooliinsa. Pojat on poikia, vai miten se menikään. 

Huomautettakoon myös, että miehen on sukupuolielinten sijainnista johtuen paljon helpompi steriloida itsensä vahingossa. 

Tämä todistaa, että epätasa-arvoisen kohtelun seurauksena kuolee myös miehiä. 

Todennäköisesti tästäkin syytetään pian feministejä. Vaikka feminismi nimenomaan vastustaa juuri tätä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti